Възрастна жителка на Краснодар поръча убийството на местен районен полицай. Според пресслужбата

...
Възрастна жителка на Краснодар поръча убийството на местен районен полицай. Според пресслужбата
Коментари Харесай

Пенсионерка нае килъри да убият полицай

Възрастна жителка на Краснодар поръча убийството на локален областен служител на реда. Според пресслужбата на Следствения комитет на Краснодарския край, 81-годишната жена изпитвала персонална злост към детектива - чиновник на Централния регион на Краснодар.

От ведомството оповестиха, че пенсионерката се обърнала към към този момент наказани жители всред свои познати и им дала обещание 1 милион рубли за осъществяване на поръчката.

Преди осъществяването на закононарушението полицията схванала за намеренията на дамата и чиновниците на реда изпратили при нея фиктивни „ убийци “.

Разследването откри, че целият проект на закононарушението е премислен от клиента до най-малкия подробност. Тя освен сподели на изпълнителите местоживеенето на районния служител на реда, само че и създаде скица по какъв начин да се стигне до дома му.

След като „ изпълнили поръчката “, „ убийците “ дали на клиента фотография на „ жертвата “, само че тя не повярвала.

Жената решила да се увери, че не е излъгана и отишла да ревизира дали служителят на реда е жив. Той не бил на работното място и клиентката решила да даде парите. В този миг тя е задържана.

Както прецизират в СКР, това не е първият случай на експанзия от нейна страна. По-рано тя заплашила и лекарка от Бърза помощ с пушка.

При обиска в дома на дамата са открити пушка, муниции, ножове, както и пари в брой в размер на 1,8 милиона рубли.

Сега заподозрената е арестувана, против нея са формирани наказателни каузи по публикации за опасност за ликвидиране, образуване на подготовка за ликвидиране на наемен служител на реда и противозаконен трафик на оръжие.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР